Uvjeti korištenja web stranice

Potvrda o zaštiti marke

TEILER je brand proizvođača Auto Hrvatska Prodajno servisni centri d.o.o. (zajedno dalje u tekstu: TEILER).

Originalni dijelovi i poveznice korišteni na ovoj web stranici služe u svrhu opisa i nisu originalne oznake. Nazivi, modeli, tipovi proizvoda, šifre, informacije o proizvodima i zaštićeni znakovi proizvođača robnih marki služe u svrhu identifikacije proizvoda. Svaka referenca na naziv proizvođača i vrstu proizvoda navedena je isključivo u svrhu klasifikacije. TEILER nije službeni distributer navedenih proizvođača ili vlasnika robnih marki.

Bilo koja pisana kratica kao npr. „KB“, „ME“, „Knorr“, „Meritor“ ili „Wabco“ i slično, ni u kojem slučaju ne može biti izjednačena s prodajom originalnog proizvoda, dijela ili sklopa navedenih kratica. Svi naši obnovljeni proizvodi obnovljeni su u našem proizvodnom pogonu pod nazivom „Teiler“ i kao takvi se prodaju pod našom robnom markom, referencama ili su posebno prilagođeni našim kupcima.

Proizvodni pogon marke Teiler ne može biti odgovoran za slučaj kad kupac ili korisnik ukloni naše identifikacijske oznake (učvršćena metalna jamstvena pločica Teiler, kutija, pakiranje, zaštitne naljepnice, deklaracija). Svi Teiler proizvodi su zamjena za originalne proizvode. Ukoliko su navedene, u referentne svrhe služe druge šifre dijelova.

Kvalitetna obnova po izvrsnoj cijeni!

Jamstvo na popravak 12 mjeseci. Više od 500 obnovljenih čeljusti dostupno odmah. Više od 1.000 referentnih brojeva spremnih za isporuku.


soap2day