Održiva proizvodnja i pozitivan učinak na okoliš

Održiva proizvodnja i pozitivan učinak na okoliš


Ekološki i ekonomski uvjerljivo

S povećanim globalnim fokusom na održivost i recikliranje, reparacija dijelova postaje sve popularnija. Kvalitetna obnovljena komponenta nudi pouzdanost originalnog ugrađenog proizvoda, istodobno pružajući troškovne pogodnosti, kao i uštedu resursa, manju potrošnju energije i manju emisiju CO2.

Procjenjuje se da reparacija kočionih čeljusti troši višestruko manje sirovina te da se u procesu obnove smanjuje nastanak emisija ugljikova dioksida za čak 70% u odnosu na proizvodnju novog proizvoda. Postupkom reparacija korištenih dijelova smanjujemo i količinu otpada što nas čini ekološki svjesnim, održivim i zelenim proizvođačem. Kupnjom obnovljenih kočionih čeljusti tako ostvarujete visoku uštedu te istodobno čuvate okoliš.

Potpuna reparacija kočione čeljusti

Potpuna reparacija kočione čeljusti

U našem proizvodom pogonu primjenjujemo princip potpune reparacije. Prilikom obnove kočiona čeljust se u potpunosti rastavlja, pjeskari i lakira i sve pozicije se čiste i odmašćuju. Sve komponente i dijelovi zamjenjuju se novima. 

Više >>>


ISO certifikat

ISO certifikat

Proizvodni pogon za obnovu kočionih čeljusti i naše servisne radionice od 2010. godine ispunjavaju normu standarda kvalitete HRN EN ISO 9001:2009

Više >>>

Povoljne cijene repariranih čeljusti

Povoljne cijene repariranih čeljusti

Reparirani dijelovi prihvaćeni su, a ponekad i omiljeni od strane krajnjih korisnika, čemu svakako doprinose njihove povoljne cijene u odnosu na novi dio.

Više >>>

123movies