ISO certifikat

ISO certifikat


Proizvodni pogon za obnovu kočionih čeljusti i naše servisne radionice od 2010. godine ispunjavaju normu standarda kvalitete HRN EN ISO 9001:2009

ISO 9001 predstavlja model za sustav upravljanja kvalitetom koji je usmjeren na učinkovitost procesa s ciljem ostvarenja željenih poslovnih rezultata. Norma promovira usvajanje procesnog pristupa naglašavajući zahtjeve, dodanu vrijednost, djelovanje procesa, učinkovitost i kontinuirana poboljšanja.

Certifikacija sustava upravljanja dokazuje našu usmjerenost prema stalnim poboljšanjima i zadovoljstvu kupaca. Norma ISO 9001 označava da ispunjavamo kako zahtjeve kupaca tako i zakonske uvjete te da u našoj organizaciji gradimo učinkovit sustav upravljanja.
Uz visoku opremljenost servisnih radionica najmodernijom servisnom opremom i specijalnim alatima, stručnost servisnih djelatnika održava se redovnim edukacijama, kao i praćenjem trendova i potreba na tržištu te usmjerenosti na kvalitetu i kupca.

U našim prodajno servisnim centrima nudimo širok asortiman servisnih usluga. Od brojnih usluga iz našeg portfelja izdvajamo sljedeće: održavanje i popravak svih marki kamiona, autobusa i (polu)prikolica, dijagnostiku, popravak mjenjača ZF, prodaja i montaža guma te geometrija kotača, reparacija kočionih čeljusti i turbopunjača, Bosch Diesel usluge za dijagnostiku i reparaciju injektora i visokotlačnih pumpi i održavanje diesel sustava te brojne druge.

Praćenje trendova i širenje asortimana usluga servisa uz najmoderniju servisnu opremu i specijalne alate opravdava kompetenciju naših prodajno servisnih centara, a certifikat ISO 9001 dokazuje vam našu sposobnost da ispunimo vaše zahtjeve i očekivanja.

Potpuna reparacija kočione čeljusti

Potpuna reparacija kočione čeljusti

U našem proizvodom pogonu primjenjujemo princip potpune reparacije. Prilikom obnove kočiona čeljust se u potpunosti rastavlja, pjeskari i lakira i sve pozicije se čiste i odmašćuju. Sve komponente i dijelovi zamjenjuju se novima. 

Više >>>


Povoljne cijene repariranih čeljusti

Povoljne cijene repariranih čeljusti

Reparirani dijelovi prihvaćeni su, a ponekad i omiljeni od strane krajnjih korisnika, čemu svakako doprinose njihove povoljne cijene u odnosu na novi dio.

Više >>>

soap2day