Povoljne cijene repariranih čeljusti

Povoljne cijene repariranih čeljusti


S povećanim globalnim fokusom na održivost i recikliranje, obnova dijelova postaje sve popularnija. Kamionski rezervni dijelovi imaju dugu tradiciju prerade glavnih komponenata među kojima su i kočione čeljusti. Kvalitetna obnovljena komponenta nudi OE jednake performanse, istodobno pružajući troškovne pogodnosti, kao i uštedu na sirovom materijalu i energiji. Reparirani dijelovi prihvaćeni su, a ponekad i omiljeni od strane krajnjih korisnika, čemu svakako doprinose njihove povoljne cijene u odnosu na novi dio.

Cijene repariranih čeljusti kreću od 2.100,00 kn + PDV, ovisno o modelu.

Za dodatne informacije oko cijena molimo obratite se našem stručnom osoblju radi utvrđivanja modela i konkretne cijene reparacije kočione čeljusti za vaše vozilo.

Telefon: +385 (0)1 6167 739
E-mail: teiler@autohrvatska.hr
Mobitel:
+385 (0) 99 242 3828 (engleski jezik)
+385 (0) 98 404 645 (njemački jezik)
Potpuna reparacija kočione čeljusti

Potpuna reparacija kočione čeljusti

U našem proizvodom pogonu primjenjujemo princip potpune reparacije. Prilikom obnove kočiona čeljust se u potpunosti rastavlja, pjeskari i lakira i sve pozicije se čiste i odmašćuju. Sve komponente i dijelovi zamjenjuju se novima. 

Više >>>


ISO certifikat

ISO certifikat

Proizvodni pogon za obnovu kočionih čeljusti i naše servisne radionice od 2010. godine ispunjavaju normu standarda kvalitete HRN EN ISO 9001:2009

Više >>>

soap2day