Potpuna reparacija kočione čeljusti

Potpuna reparacija kočione čeljusti


Prednost u odnosu na ostale proizvođače

U našem proizvodom pogonu primjenjujemo princip potpune reparacije. Drugim riječima, prilikom obnove kočiona čeljust se u potpunosti rastavlja, pjeskari i lakira, a sve bitne pozicije ugradnje, manžeta/prahobrana te vitalnih dijelova temeljito se čiste i odmašćuju. Sve komponente i dijelovi zamjenjuju se novima. Sve novo ugrađivane komponente uključujući i kompletan unutrašnji mehanizam moraju zadovoljavati parametre unutar tolerancije izvornog proizvođača dijelova. Nakon toga čeljust ide na pjeskarenje čime dobijemo vizualno novu čeljust, no ono što je važnije je da kad je kučište ispjekareno manžete bolje sjednu u svoja ležišta čime se njihov vijek produljuje, a i bolje štite čeljust od vode i ostalih eksternalija.

Kod drugih, djelomične repariranih čeljusti, dio koji je neispravan se zamjenjuje novim, ali svi ostali dijelovi nisu pregledani niti testirani.

Svaka čeljust koja je reparirana u našem proizvodnom pogonu dobiva evidencijski broj i ima garanciju godinu dana. Ukoliko dođe do problema, iste mijenjamo o svom trošku.
ISO certifikat

ISO certifikat

Proizvodni pogon za obnovu kočionih čeljusti i naše servisne radionice od 2010. godine ispunjavaju normu standarda kvalitete HRN EN ISO 9001:2009

Više >>>

Povoljne cijene repariranih čeljusti

Povoljne cijene repariranih čeljusti

Reparirani dijelovi prihvaćeni su, a ponekad i omiljeni od strane krajnjih korisnika, čemu svakako doprinose njihove povoljne cijene u odnosu na novi dio.

Više >>>

soap2day